Ingrediente
1 vânătă mai mare
200 gr șuncă presată
8 felii micuțe de cașcaval
2 ouă
sare
piper
făină
pesmet
ulei pentru prăjit
Preparare
Vânăta se taie felii, având grijă să rămână unite 2 câte 2 (sandwich). Se freacă cu sare și se lasă la scurs cu o greutate pe ele cel puțin o jumătate de oră. Se spală apoi de sare și se usucă. Se introduce câte o felie de șuncă și una de cașcaval între 2 felii de vânătă având grijă să nu se depășească marginile. Se închid cu o scobitoare. Se pune ulei la încins. Se ia fiecare sandwich și se tăvălește prin făină, ou bătut cu un praf de sare și piper iar apoi prin pesmet. Se prăjesc în ulei până se rumenesc pe amândouă părțile. Se scot pe hârtie absorbantă și se elimină scobitorile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu