27 august 2013

Soté de mazăre cu piept de pui


Ingrediente
- 1 piept de pui (500 g)
- 1 ceapă
- 2 morcovi mari sau 300 g morcovi mici
- 500 g mazăre congelată sau la cutie
- concentrat de legume (1 lingură)
- 1 legătură de mărar verde sau pătrunjel
- 3-4 linguri sare, piper

Preparare
Se taie pieptul de pui fâşii şi se pune la călit în puţin ulei. Se sărează şi se piperează. Când carnea devine albă, se toacă ceapa şi se adaugă peste carnea de pui. Se călesc împreună pentru câteva minute. Dacă morcovii se rad, se adaugă şi ei peste amestecul de carne cu ceapă, iar dacă sunt fierţi se pun odată cu mazărea. Când ceapa s-a înmuiat, se adaugă mazărea deja opărită şi 2-3 linguri de apă, iar apoi concentratul de legume. Se călesc împreună 10 min, se stinge focul şi se adaigă verdeaţa tocată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu