6 iunie 2013
Sandwich de caşcaval
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 4 felii şuncă presată
- 8 felii de caşcaval mai groase
- 2 ouă
- 3-4 linguri făină
- 300 g pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru frigere
Preparare:
- se fac sandwich-uri din caşcaval şi şuncă; se fixează cu jumătăţi de scobitori la cele 4 colţuri;
- se bat ouăle cu sare şi piper; uleiul se pune la încins;
- se ia fiecare sandwich, se trece prin făină, ou şi mult pesmet;
- se presează cu degetele pesmetul astfel încât să se formeze un strat mai gros;
- se prăjesc în ulei fierbinte la foc iute; se întorc şi se rumenesc frumos;
- se scot scobitorile şi se servesc calde cu salată verde.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu