26 mai 2013

Muşchi de porc în sos tomat



Ingrediente:
- 500 g muşchi de porc
- 2 cepe
- 2 grăunţi ustuori
- 2 linguri paste de tomate
- 1 pahar vin roşu
- 1 cană de apă caldă în care s-a dizolvat 1 cubuleţ sau 2 linguri delikat
- sare
- piper
- rosmarin
- ulei

Preparare:
- muşchiul se feliază şi se pune într-o cratiţă în care s-a pus ulei la încălzit (2-3 linguri);
- când se albeşte carnea se pune sare şi piper; ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se adaugă peste carnea din cratiţă după ce a scăzut lichidul;
- se căleşte şi ceapa un pic şi se adaugă un pahar de vin roşu; când se evaporă vinul se adaugă apa cu delikatul şi pasta de tomate;
- se mai fierbe până se îngroaşă sosul; se pune în sos o crenguţă de rosmarin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu