15 mai 2013

Chifteluţe de peşte




Ingrediente:
- 300 g peşte (file fără oase)
- 200 g ciuperci
- 1 felie pâine înmuiată în apă
- 2 ouă
- 50 g parmezan
- 1 ceapă
- 3 linguri pesmet
- sare
- piper
- pătrunjel verde
- făină
- ulei

Preparare:
- peştele se fierbe câteva minute în apă cu sare; se lasă la răcit şi se toacă cu cuţitul;
- ciupercile se opăresc câteva minute iar apoi se toacă prin robot sau maşină de tocat;
- se toacă şi ceapa prin maşină şi se amestecă cu peştele, ciupercile şi restul ingredientelor;
- se fac chifteluţe mai lunguieţe, se tăvalesc prin făină şi se prăjesc în ulei fierbinte;
- se servesc cu garnitură de orez sau salată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu