3 septembrie 2013

Panzerotti

Ingrediente pt 6-7 panzerotti
- 500 g cartofi
- 4 linguri caşcaval ras sau parmezan
- 4 linguri pesmet
- 2 ouă
- sare
- piper

Ingrediente umplutură
- pastă de roşii (bulion)
- 1 mozzarella de 125 g

Ingrediente împanatură
- 2 ouă
- sare
- piper
- 3-4 linguri făină
- pesmet
- ulei pentru frigere

Preparare
Cartofii se fierb curăţaţi de coajă. Când se răcesc se strivesc cu o furculiţă. Se adaugă parmezanul, sare, piper, ouăle şi pesmetul şi se amestecă totul bine. Se împarte aluatul în porţii, se aşează pe o hârtie de copt, se strivesc pentru a le da o formă rotundă, se umplu cu un pic de bulion şi o bucată de mozzarella. Se închid cu ajutorul hârtiei de copt şi se lipesc marginile. Se trec panzerotti în făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu