Ingrediente:
- 1 foaie de foietaj din comerţ
- 600-700 g dovlecei
- 2 ouă
- 200 g smântână
- 150-200 g gorgonzola
- 4 linguri caşcaval ras sau parmezan
- 1 ceapă
- 4 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
Preparare:
Se taie ceapa rondele şi se pune la călit în ulei. Se lasă câteva minute şi se adaugă dovleceii tăiaţi subţiri. Se pune sare şi piper şi se călesc acoperiţi 15 min. amestecând din când în când. Când sunt gata, se lasă de-o parte la răcit. Se bat două ouă cu parmezan şi smântână, se adaugă sare şi piper şi gorgonzola tăiată bucăţi. Toate acestea se amestecă cu dovleceii. Foietajul se aşează într-o tavă cu hârtie cu copt. Se întinde deasupra toată compoziţia de dovlecei şi brânză. Se bagă tava în cuptorul preîncălzit şi se coace 30-35 min la 180-200°.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu