11 mai 2013
Cârnaţi invitanţi
Ingrediente:
- 4 cârnaţi proaspeţi groşi
- 100 g caşcaval
- 80 g unt
- 1 ceapă
- 1 cutie roşii în bulion fără piele
- 100 g şuncă presată feliată fin
- busuioc
- pâine prăjită
Preparare:
- se taie cârnaţii pe jumătate de-a lungul, fără a se desprinde o parte de alta;
- se taie caşcavalul în dreptunghiuri mai scurte decât cârnaţii;
- se pune fiecare felie de caşcaval în interiorul fiecărui cârnat;
- se închide fiecare cârnat cu scobitori ca să nu iasă umplutura;
- se înveleşte fiecare cârnat cu o felie de şuncă presată;
- se topesc 50 g unt într-o tigaie şi când face spumă se prăjesc cârnaţii învârtindui des;
- se face un sos din restul de unt, ceapă, roşii, busuioc, piper şi un pic de supă (delikat şi apă);
- se aşează cârnaţii pe feliile de pâine prăjită şi se acoperă cu sos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu